De kosten van het totale traject zijn 850,00 euro. Dit bedrag hoef je niet in één keer te betalen. Je krijgt na elk consult een factuur. Één consult is dus 85,00 euro.  Één consult is 100 minuten aandacht voor jou  en je BurnOut. Kijk ook www.defugel.nl . De Fûgel is aangesloten bij de Fagt en het RBCZ. Dit betekent dat we voldoen aan alle eisen welke gesteld zijn door de ziektekostenverzekeraar om in aanmerking te komen voor vergoeding vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering. Dit heeft geen invloed heeft op jou eigen risico. Ben je  b.v bij de Friesland zorgverzekeraar aanvullend verzekerd tot een bedrag van 400 euro per jaar voor alternatieve zorg, dan krijg je per consult 40 euro terug. Vraag altijd na bij jou eigen ziektekostenverzekeraar hoe dit voor jou geregeld is, en wat jou persoonlijke vergoeding is. Natuurlijk heeft jou werkgever er belang bij dat jij weer zo spoedig mogelijk hersteld. Je kun met je werkgever in gesprek gaan wat hij e.u voor jou zou kunnen betekenen.
 

 Maar ook als je niet aanvullend verzekerd bent en de kosten voor jou eigen rekening zijn denk ik dat het een investering is in jezelf, voor een vitaal en gelukkig leven. Dit is waardevol voor de mens....

 Heb je vragen dan mag je natuurlijk bellen of mailen. Het kan zijn dat ik de telefoon niet opneem. Spreek dan gerust een boodschap in, zodoende kan ik jou terug bellen. Appen kan ook!